Επιλογή Σελίδας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης της ΑΣΠΑΙΤΕ εξασφάλισε για τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση ηλεκτρονικών βιβλίων World Library (free trial διάρκειας ενός μηνός) από 18 Μαΐου 2022 έως 18 Ιουνίου 2022.

Η πρόσβαση αυτή αφορά όλα τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Η ηλεκτρονική βάση World Library συγκεντρώνει περίπου 1.800.000 ηλεκτρονικά βιβλία ευρείας θεματολογίας, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της ιστορίας, των φυσικών επιστημών, της κοινωνιολογίας και της τεχνολογίας, ενώ εκτείνεται τόσο σε ακαδημαϊκά συγγράμματα όσο και σε λογοτεχνικά έργα. Τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι έργα από όλον τον κόσμο, γραμμένα σε περισσότερες από 300 διαφορετικές γλώσσες, τα οποία έχουν εκδοθεί έως το 2016 και έχουν ψηφιοποιηθεί από πανεπιστημιακές και δημόσιες βιβλιοθήκες παγκοσμίως.

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης της ΑΣΠΑΙΤΕ με κύριο λόγο την κάλυψη των αναγκών των μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας επιδίωξε την εν λόγω δοκιμαστική πρόσβαση.

Η  World Library δίνει τη   δυνατότητα   μεταφόρτωσης  (download) κάθε  βιβλίου, το  οποίο, εφόσον μεταφορτωθεί   στη     συσκευή   μας,  θα   παραμείνει   αναγνώσιμο  και   μετά  τη  λήξη  της   δοκιμαστικής πρόσβασης (free of DRM).

Για την πρόσβαση στην πλατφόρμα πατήστε εδώ,  https://database.worldlibrary.org/

Για περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε ένα σύντομο βίντεο παρουσίασης της βάσης εδώ.

Η πρόσβαση παρέχεται σε όσους βρίσκονται εντός του δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ ή έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτό  VPN .

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα στη σύνδεσή σας ενημερώστε τη Βιβλιοθήκη ή στείλτε ερώτημα στη διεύθυνση nzavvou@interoptics.com.gr.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Interoptics  www.interoptics.gr για περισσότερες πληροφορίες.