Επιλογή Σελίδας

ΕΥΔΟΞΟΣ – Ακαδημαϊκά Συγγράμματα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (ΕΥΔΟΞΟΣ) 

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή υπηρεσία για την άμεση και ολοκληρωμένη παροχή των Συγγραμμάτων των προπτυχιακών φοιτητών των Πανεπιστημίων και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (Α.Ε.Α.) της επικράτειας καθώς και του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.).

Το έργο εκτελείται για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2010-11 για όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές όλων των Πανεπιστημίων/ΤΕΙ της χώρας. Από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, στη διανομή των ακαδημαϊκών συγγραμμάτων συμμετέχουν και τα προπτυχιακά τμήματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και προσφέρει:

  • Πλήρη ενημέρωση στους φοιτητές για τα παρεχόμενα Συγγράμματα σε κάθε μάθημα
  • Δυνατότητα άμεσης παραλαβής των Συγγραμμάτων
  • Αποτελεσματικούς μηχανισμούς για την ταχεία αποζημίωση των Εκδοτών και για την αποτροπή της καταχρηστικής εκμετάλλευσης των δημόσιων πόρων

 

Επιστροφές Βιβλίων

Η Βιβλιοθήκη της ΑΣΠΑΙΤΕ δέχεται επιστροφές βιβλίων που παραδόθηκαν εσφαλμένα στους φοιτητές του Ιδρύματος. Ο φοιτητής που θα λάβει σχετικό μήνυμα από το σύστημα του Ευδόξου, μπορεί να παραδώσει τα συγγράμματα στη Βιβλιοθήκη της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Για την παράδοσή τους, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την «Αίτηση επιστροφής διδακτικών συγγραμμάτων – Εύδοξος».

Για διευκρινήσεις σχετικά με τα βιβλία που παραδόθηκαν εσφαλμένα επικοινωνήστε με την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΔΟΞΟΥ τηλεφωνικά στο 215 215 7850 ή ηλεκτρονικά

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο φοιτητής πρέπει κατά τη δήλωση των συγγραμμάτων να επιλέγει ΜΟΝΟ συγγράμματα για τα μαθήματα που έχει δηλώσει στην τρέχουσα δήλωση εξαμήνου, σε διαφορετική περίπτωση θα του ζητηθεί η επιστροφή των συγγραμμάτων στη βιβλιοθήκη.      Το σύστημα διασταυρώνει στο τέλος κάθε εξαμήνου τη δήλωση μαθημάτων με την αντίστοιχη δήλωση συγγραμμάτων και ζητά από τους φοιτητές να επιστρέψουν τα συγγράμματα για τα οποία δεν υπάρχει δήλωση του αντίστοιχου μαθήματος.                                                 Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για οποιοδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο library@aspete.gr 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Εύδοξος

Έλεγχος Εισόδου Φοιτητή

Επικοινωνήστε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών Ευδόξου τηλεφωνικά στο 215 215 7850 ή υποβάλλοντας ηλεκτρονικά το ερώτημά σας.