Επιλογή Σελίδας

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.,

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ακαδημαϊκή περίοδο. Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε, τους πρωτοετείς φοιτητές για την επιτυχία τους. Ευχόμαστε σε όλους μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη γνώση και όμορφες εμπειρίες.

Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης, είναι εδώ για να υποστηρίξει την εκπαιδευτική διαδικασία και την ερευνητική σας προσπάθεια μέσα από ένα πλέγμα σύγχρονων υπηρεσιών και υποδομών.

Αναλυτικότερα:

  1. Ωράριο Βιβλιοθήκης: Η Βιβλιοθήκη λειτουργεί

Δευτέρα έως Πέμπτη 9.00 π.μ. – 7.00 μ.μ. και την

Παρασκευή 9.00 π.μ. – 6:00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφών παρέχονται μέχρι και ένα τέταρτο πριν τη λήξη του ωραρίου.

Το ωράριο δύναται να τροποποιείται κατά τις ημέρες αργιών, τους θερινούς μήνες και τις περιόδους εξετάσεων. Για κάθε αλλαγή, θα αναρτώνται σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης.

  1. Τρόποι εξυπηρέτησης: Οι χρήστες μπορούν να εξυπηρετούνται δια ζώσης, τηλεφωνικά στον αριθμό 210 2896 981 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο library@aspete.gr, εντός του προαναφερόμενου ωραρίου.
  2. Χώρος Βιβλιοθήκης: Η Βιβλιοθήκη της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. είναι το πρώτο κτίριο αριστερά (κτίριο 9 στη φωτογραφία) από την είσοδο του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνης, σχετικό στίγμα εδώ.

    Σημειώνεται ότι είναι δυνατή η πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη για άτομα με κινητική αναπηρία.
  3. Υπηρεσίες Βιβλιοθήκης: Αναλυτικά, οι διαθέσιμες υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης παρατίθενται στον ακόλουθο σύνδεσμο https://library.aspete.gr/sychnes-erotiseis/. Ενδεικτικά, τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν δικαίωμα δανεισμού βιβλίων και άρθρων, από τη συλλογή της Βιβλιοθήκης και άλλες Βιβλιοθήκες, καθώς και χρήσης τουVPN για πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πηγές της HEAL-LINK.Επιπλέον, όλο το διδακτικό προσωπικό, μπορεί μέσω σχετικού αιτήματος στη Βιβλιοθήκη, να κάνει χρήση του λογισμικού πρόληψης λογοκλοπής Turnitin.Επιπρόσθετα, διοργανώνονται σεμινάρια εκπαίδευσης στη χρήση της Βιβλιοθήκης (Library Instruction) και γενικότερα μαθήματα Πληροφοριακής Παιδείας (Information Literacy).
  4. Τρόπος εγγραφής: Μπορείτε να καταθέσετε αίτηση εγγραφής είτε αυτοπροσώπως στη Βιβλιοθήκη με επίδειξη της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας (πάσο), είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας με μεταφόρτωση αυτής.

Στο γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης Χρηστών θα είναι πάντα διαθέσιμος ένας βιβλιοθηκονόμος για να σας ενημερώσει, ξεναγήσει και να σας πληροφορήσει σχετικά με τις ερευνητικές δυνατότητες που σας δίνει η Βιβλιοθήκη.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, βοήθεια και προτάσεις.

Προσβλέπουμε σε μία γόνιμη συνεργασία!

Εκ μέρους του προσωπικού της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης

η Προϊστάμενη Σεβαστή Χόνδρου